2014/05/08

az a fránya magas sarok...

Mindennek oka az osztálytalálkozó!Valamelyik nap B- vel  megindultunk valami normális,és alkalomhoz illő göncöt beszerezni.Már az is egy kaland volt,ugyanis nulla elképzelés,sok bolt,még több próba! Tuti otthagyom az egészet,és hanyatthomlok menekülök,ha egymagam vagyok..de így hősiesen tűrtem,és próbáltam,mondván:ha már le vagy vetkőzve nem mindegy mennyit próbálsz fel??-hogyaviharbanelennemindegy. Nadrág és blúz helyett lett egy szép fekete-piros egészruhám.Na de ehhez ugye kell egy magas sarkú cipő! Azt beszereztem tegnap,igen csinos darab,csakhogy évek óta laposban járok-vagy bakancsban,vagy papucsban,sportcipőben,még a bokacsizmám is lapos sarkú.Kis bejáratásként ma az új szerzeményben mentem melózni....odaúttal nem is volt baj,de a ledolgozott nyolc óra után inkább mentem volna mezítláb,mint az új cipőben!Alig vártam,hogy levehessem...holnap a jó kis bejáratott cipellő jön!Öreg vagyok én már ilyen bohóckodáshoz :))

12 megjegyzés:

  1. Neizélj már Andi, nekem van váltócipőm a hivatalban! :D A nyavalya fog egész nap magassarkúban tipegni. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem abban voltam,meló után vettem újra fel,(egész nap megyek a melóhelyen)de nagyon fájtak a csülkeim,olyan volt,mintha lábujjhegyen kellett volna hazáig mennem,és még a vádlim is elzsibbadt :O :(

      Törlés
  2. Jaj anyám, annyira szeretném látni ám...a ruhád és a cipőd is! :)na meg benne téged, csak egy pillanatra majd! :)) Mikor lesz az osztálytalálkozótok? Addig anyám otthon gyakorolj! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 24-én lesz a találkozó,szerintem lesz fotó i,ha mégsem,akkor megkérem emberem kapjon el..mármint egy fotó erejéig :))

      Törlés
  3. Én is a lapos megoldás híve vagyok, utoljára valamikor az őskorban volt magassarkúm :):) A lányaim viszont 15 cm-s sarkokon billegnek, nem is értem, hogy bírják :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óóó,olyan magas sarokkal nem is tudnék közlekedni!! :))
      a lapos praktikusabb,és kényelmesebb,de az biztos,hogy egy magas sarkúban szebb a láb! :))

      Törlés
  4. Én se nagyon tudok már magassarkúban létezni... De vigasztaljon, hogy nem egész nap kell benne tipegned. :) Csini lehet a ruha!

    VálaszTörlés
  5. Na igen.. a magas sarok.... Valamikor én is szaladtam benne ... valamikor.... A ruhád biztos nagyon csinos, és ha próbálgatod a cipődet otthon, akkor azért talán nem lesz annyira kényelmetlen....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ma is gyakoroltam :)) jártunk egyet a városban :)

      Törlés
  6. De jó hogy végül találtál magadnak csini ruhát....Én sem tudok már magas sarkúban menni, elkényelmesedett a lábam, mert egy ideje én is laposokat hordok. Ilyenkor az a legjobb megoldás amit Margitka ír, hogy otthon hordani egy kicsit...
    Kívánok további szép estét, jó hétvégét! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) neked is szép hétvégét!! enyém rövidre sikeredett ma is meló volt :(

      Törlés