2014/08/15

egyszer volt....

tán igaz se volt....aug. 03-án lett volna hat éves a blogolos naplóm :( szerettem...

Szabin vagyok-megint :)

5 megjegyzés:

  1. Kata, én nekem mindig március 15-e lesz blogom szülinapja, és onnantól is fogom számolni, jövőre már 9 éves lesz....:-))..jól meg is fogok róla majd emlékezni:-)))

    VálaszTörlés
  2. Húúú...igen ez nem kevés idő...én nem emlékszem pont mikor is kezdtem blogot írni...azt tudom Balázska halála után jártam egy ideig agyturkászhoz és 6 alkalom után megegyeztünk abban, hogy kiírom magamból a dolgokat...akkor még nem volt internet bekötve és akkor leírtam Balázska betegségének történetét, aztán lett nem sokkal...de már nem emlékszem ez 2004. vagy 2005. volt...
    Nahát akkor jó szabit, használd ki anyám, és legyen nagyon szép ez a két hét, aztán meg ezerrel elindul a meló, a a suli és minden egyéb, és azonnal karácsony! :)

    VálaszTörlés
  3. Gyorsan repül az idő! Én is ott kezdtem a blogolást, szeptemberben már 8 éve lesz.... Még nagyon sokáig legyél itt nekünk! Sok boldog blogszülinapot kívánok! :-)

    A szabin meg érezd jól Magadat! Ne dolgozzál sokat, ha teheted! Töltődj fel! :-)

    VálaszTörlés
  4. Rohannak az évek! Sok boldog blogszülinapot kívánok!
    Jó pihenést kívánok a szabadságod alatt, és további szép napot mára!:-)

    VálaszTörlés
  5. Én is ott kezdtem, már több mint 8 éve. Május 8-án volt az évforduló. 5 éve már a blogspoton irkálok, de itt sokkal jobban szeretek lenni.

    VálaszTörlés