2014/09/26

Melós napok...

délután dolgoztam,nem rajongok érte,de elment.Holnap is megyek,önként vállaltam,nem bánom,egyedül lettem volna itthon.Majd kiveszek egy nap csuszit amikor le kell dolgozni október 24-t.Van sok csuszim...meg szabim is :))
Anyunak ma volt kisebb!? orvosi beavatkozás....nem szívesen beszélek róla,ha lesz szövettani eredmény,és az jó,akkor esetleg :))
Hálát adok az égnek,-és jóemberemnek-hagytam magam a nyáron rábeszélni (csakis árbeli gondjaim/aggályaim voltak) egy szárítógép vásárlásra! Klassz,szuper,csudijóóó! Fűtés még nincs-nem is kell,panelban jó idő van-de a ruha már nem száradna,csak büdösödne :(
Zsu szekrényéből kirámoltam a ruhákat,amiket már nem hord,beadom a bizományiba,beveszik,de arról elfelejtettem érdeklődni,hogy valamennyi lóvét is adnak érte???.... kissé tanácstalan vagyok.Vannak benne olyan darabok,amiken az árcédula is rajta van,sosem hordta,de a többi sem ócska.
Nah,nem fecsegek,tornára fel!!!!!

6 megjegyzés:

  1. Jó hogy "fecsegtél"... :) Gondolok rád és minden rendben lesz anyud eredményével! A bizományi az jó ötlet...a szárítógépet meg használjátok egészséggel, kell is ebben az időben...
    Holnapra jó munkát anyám...ja és itt most ismét esik... :(

    VálaszTörlés
  2. :) itt süt a nap,szép idő van,de nem sokat voltam kint :(

    VálaszTörlés
  3. Most itt is szép az idő...még túl si öltöztem..elég lett volna simán papucs is... :)

    VálaszTörlés