2015/05/01

Optimista

"optimista" kollegina szerint van még négy jó évem,utána vége :)) ő már csak tudja :)) Négy év múlva jelentkezek,és beszámolok,hogy van-e élet ötven felett :))
Olyan jó nap mint nap ennyire pozitív emberek társaságában dolgozni,akik csak a túlélésre gyúrnak :/
mai szép:


12 megjegyzés:

  1. Ne foglalkozz vele, csak irigy rád, mert jól nézel ki, normális életet élsz és van benned önfegyelem, hogy ne zabáld halálra magad és még sportolsz is mellette. Tehet egy szívességet.... :P

    VálaszTörlés
  2. Húúúúú micsoda??? 50 év után már nincs élet??? ;) Anyósom 85 éves lesz azonnal a vérképére a dokija ráírta hogy szép eredmény, a gyerekemnek nincs sajnos olyan meg nekem sem...szóval hidd el van élet 50 év után is! :)))))) Sőt! ♥

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom az előttem szólókhoz, van élet 50 év felett is! :-) Ilyen "optimista" kollegináknak ne hagyd, hogy elrontsák a napodat!:-)
    Képek mesések, további szép napot, és jó hétvégét kívánok! :-)

    VálaszTörlés
  4. bátran kijelenthetem hogy van, sőt én hiszek a 60 év utániban is :):) ahogy a 80 éves anyukámat elnézem, még ilyenkor is van élet bőven :):)

    VálaszTörlés
  5. :-) Még jó, hogy nem hiszel neki, én azt szoktam mondani, volt ötven jó évem, és lesz még ötven....:-)
    Ha elfogadod a korod, jól fogod magad érezni ..:-)

    VálaszTörlés
  6. Micsoda, hogy csak 4 éved?
    50 felett kezdődik csak igazán.. ;)
    Optimista kollegina nincs egy kissé besavanyodva? :DDD

    VálaszTörlés
  7. Na ezt ne vedd ám komolyan... Már én is állítom, hogy van élet, és nem is akármilyen... Csak hinni kell, és élni boldogan! Csak azért is! :-)

    VálaszTörlés