2014/11/10

készülődés...

Készülök a karácsonyra :) :) na jóóóó,még nem,de majdnem :)).Ma beszereztem egy kettő nagyon szép üveget,ebbe sütit/kekszet fogok tenni-ez lesz barátnőm szülinapi ajándékának egy része,a másik része még nem tuti.Egyébként szüleimnek is ilyet gondoltam,meg tesóméknak is-karácsonyra :) Szép üveg,karácsonyi szalaggal,benne finom csokis-narancsos keksz.Évek óta nem ajándékozzuk egymást drága,vagy felesleges ajándékokkal,csak kis apróságot,kedves dolgot adunk.
Gyerekeknek is megvan az ajándékterv :Zsu  E-book olvasót kap,kölök telefont.Annyira rohannak a napok,jövő héten beállós leszek,aztán délutános,és már itt az első adventi hétvége....gyertyát is kell vennem!!meg a koszorúalapot előkeresnem.
Idén nem szeretnék mindent az utolsó pillanatra hagyni..... abban nagyon jó vagyok :(

8 megjegyzés:

  1. Húúúúúúúúúúúúúúúú na anyám, ügyes avgy...én most el is felejtettem még a dolgokat...de te hoyg milyen naprakész vagy a tervekkel és gondolom amdj a beszerzéssel si és a készítéssel si így leszel...nagyon ügyes avgy anyám! :) ♥ Ja és klassz ötlet mind! Az embered mit kap? ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legjobb, legszebb és leghasznosabb ajándék! :) De szépen csomagold be magad! :D

      Törlés
  2. nagyon jó ötlet a kekszes ajándék, én is mindig gasztro ajándékokat osztogatok, annak mindenki örül, csak a gyerekek kapnak játékokat:)

    VálaszTörlés
  3. De rohan az idő.....! Lassan el kell kezdeni a készülődést.....mennyire okos ötlet a szép üveg, benne finom keksszel! :-)
    Jó készülődést kívánok, és szép hetet!:-)

    VálaszTörlés
  4. Még én nem készülődök.. de már gondoltam rá, hogy most is egyszerűen oldom meg... Ügyes terveid vannak! Hajrá! :-)

    VálaszTörlés
  5. De jó ötlet! Szívesen megnézném azokat az üvegeket, de nem tudom, hogy fel szabad-e ide tenned, avagy nézik a blogot az ajándék várók is ?

    VálaszTörlés