2014/11/14

khm...

nem találom az adventi koszorút...ebben a "marhanagy" 64 négyzetméteres panelban elveszett!Feltúrtam mindent,létrát másztam,szekrény tetején kúsztam,mindhiába. Emberem szerint:kidobtad,mert te mindent kidobsz....van benne igazság,de nem lehet gyűjtögetni,kitúrna a sok papír,meg lom,ha nem dobálnám ki :( Viszont találtam olyan cuccosokat,amikről már el is feledkeztem,fogalmam sem volt,hogy nekem ilyenem is van :))
Így hát vettem gyertyákat-ezt mindenképp kellett volna,mert csak a koszorú alapot használnám fel megint-és készítettem egyet.Azért még reménykedek,hogy csoda történik és előkerül...ha előbb nem,húsvétkor tuti :(

Holnap melózok,mert miért is ne!?? van egy rahedli csuszim,valamikor ki is kellene venni,de jövő szombaton megint meló,arra is lesz nap,gyűlik,gyűlik :)) Hónap utolsó péntekén fogalmam sincs hanyadika  kiveszek egyet,függönyt mosok,ablakot puceválok :( és szerintem december 13-án sem fogok dolgozni,azt is lecsúsztatom :))

9 megjegyzés:

  1. Anyám, azt tudod, hogy a koszorúdról a kis kabalát elküldted nekem még januárban, és azóta is itt van és vigyáz rám! ♥
    Na akkor tessék lecsúsztatni, mert még bent ragadnak :(

    VálaszTörlés
  2. Én tényleg kidobtam a koszorút, mert tavaly leégettem, rajta az összes gyertyát és nagyon megviselődött tőle az alap is...Szóval idén nekem is új lesz!

    VálaszTörlés
  3. legalább lesz szép új koszorúd :):) én is robotolok folyamatosan, de majd igyekszek kivenni pár napot. :) A legkisebb unokám itt ül mellettem, rábökött az oldaladon a "gyerekdalokra" hogy ne írjak, hanem azt nézzük meg.:):) megoldottam, mondtam neki hozza a tabletjét és megkerestem rajta neki:):):) most mindenki elégedett :)

    VálaszTörlés
  4. Ne moss ablakot, esni fog :( Akkor is esni fog...majd mosol decemberben! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem meg van a tavalyi... ha igaz....
    Én is az ablakokat tisztítom, függönyöket cserélek.... Most van hozzá kedvem... :-)

    VálaszTörlés