2015/04/18

április

bolondos,és szeszélyes,nem csak az időjárás :) Nálunk az április a legmozgalmasabb hónap.Névnapok(György,Andrea),születésnapok(emberé,enyém+ anyós,de ő már...:( ),általában ebben a hónapban van húsvét is,úgyhogy akad alkalom ünneplésre bőven...naná,hogy nem lehet koplalni,diétázni,csokik,torták,sütik árasztják el a lakást :/ :( Az ellenállás hasztalan :)) tehát nem is harcolok ellene,lesz ami lesz,bevállalom :)
Tegnap mire hazaértem bedöglött a hűtőnk,de szerencsére kijött a szerelő,és megjavította,csak pár dolgot kellett kidobnom :/
*
Melóhelyen komoly személyi változások elé nézünk,utálom a változásokat,már megszoktam a mostanit,akármilyen is,de ismerem,elfogadom...most meg kezdődik minden előröl :( klassz :/
*
Ma sütöttem tortát....nem vagyok nagy tortasütő mester,nem tudom ki hogy van vele,nekem állandóan felcsúcsosodik,sosem lesz szép sima a felülete,most sem volt másképp,de levágtam :))
Egyensúly tésztából lett az alap,és finom gyümölcsös-jó sok gyümölcs!-krém került bele.Díszíteni nem tudok,olyan ronda de finom,vagy inkább retro hatású :)) :


15 megjegyzés:

  1. Atyám, ez nálad a ronda de finom? Kata, ez gyönyörű!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a díszítése,a tejszínhabos,nos,az nem éppen a legszebb,látszik is ott hátul,a hullámosítás fölött :) de tényleg nagyon finom volt,ez egy kicsi zsúrtorta,ketten vagyunk rá :)

      Törlés
  2. Szerintem is nagyon jól néz ki a tortád, csak ne szerénykedj! :-)
    Én sem tudok olyan gyönyörűen díszíteni, de mindig azt mondom, és állítom is, hogy a lényeg, hogy finom legyen! :-)
    Akkor egészségetekre a finom tortát! :-) ... Ma van Andrea névnap!!!... Boldog névnapot!!! :-)

    VálaszTörlés
  3. Ez a torta gyönyörű! Én mindig hasra fordítom, így lelapul a teteje meg szép sima lesz ( ami az alja volt) ha pedig nem megy másként, akkor levágom :)

    VálaszTörlés
  4. Na anyám...ez nagyon tuti....nekem sehol nem látszik semmi eltérés...a bajom csak egy...hogy messze laktok ahhoz, hogy csakúgy, véletlen beugorjak hozzád... :)
    A változásokat én sem szeretem, nehezen kezelem a dolgokat néha, konzervatív vagyok sok mindenben...de ez van anyám, a falnak csak nem mehetünk, hozzá kell szokni! Kívánom kellemes csalódás legyen neked mégis ez a változás!
    Szép hetet és akkor boldog névnapot ezen a héten a fiúknak! :)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem is szép lett ez a torta...és milyen finom lehet! Az egyensúlytészta nagyon puha, nagyon kellemes állagú és benne a sok gyümölcs, hát ettől én se tudnék jobbat, azt hiszem....eteti magát , az biztos.

    VálaszTörlés
  6. Boldog névnapot kívánok az Emberednek és a Fiadnak! :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönik :) ember itthon van,gyerek majd csak a hosszú hétvégén jön :(

      Törlés
  7. Az a baj a világgal, hogy ha változás, az tutin nem jófelé szokott kanyarodni, főleg mostanság.. :( de a tortád istenien néz ki, nemtom mér mondod, hogy nem vagy nagy tortasütő, pedig ez egy mestermű! :) :P

    VálaszTörlés